39-aastane näitleja tunnistas The Telegraphile antud intervjuus, et tal oli raske vastu võtta kiitust oma hiljutiste projektide "Belfast" ja "The Tourist" eest, sest isa surm mõjus talle laastavalt. "Mingis mõttes on kummaline lõpetada aasta positiivselt, sest see on olnud raskeim aasta minu elus," tunnistas Dornan.

Jamie Dornan ei näinud isa enne tema surma 18 kuud ning seda riiklike karantiinidee ja oma töögraafiku tõttu. Dornan lisas, et kümne kuu järel ei ole tema isa Jimi ikka maha maetud, kuid ei selgitanud selle põhjuseid.

73-aastaselt surnud Jim Dornan oli tuntud naistearst, kes oli ka professor ning pidas kõnesid kodumaal Põhja-Iirimaal kui ka rahvusvaheliselt. Jimil diagnoositi 2005. aastal leukeemia, kuid sai sellest peagi võitu. See motiveeris teda koostööd tegema heategevusorganisatsioonidega, kes leukeemia vastu võitlevad.

Jamie ütles koroonasse surnud isa kohta, et ta oli ülimalt positiivne inimene ning tal on kahju, et isa ei näe tema uut filmi "Belfast". Film leiab aset 1960. aastatel ning räägib töölisklassis iiri perest ning nende noore poja lapsepõlvest. Ta mängib Pa rolli, mis on suuresti inspireeritud tema isast, ja on täis positiivsust.

Jamie kaotas aastaid tagasi ka oma ema, kes suri pankrease vähki.

Dornan rääkis intervjuus ka kriitikast, mida ta sai seoses "50 halli varjundiga". Ta ütles, et narrimine teda ei häirinud, sest Belfastis üleskasvades sai ta "paksu naha". "Teineteise narritamine oli meie ühine valuuta. Nii me suhtlesime üksteisega ja väljendasime kiindumist," ütles ta.

Jaga
Kommentaarid