USA marssalid vahistasid 23-aastase Justin Johnsoni teisipäeval Indianas. Teda süüdistatakse Memphises mitmete kuritegude toimepanemises, nende hulgas esimese astme mõrvas, kirjutas TMZ.

32-aastane Cornelius Smith vahistati samuti teisipäeval ja ka talle esitati süüdistus esimese astme mõrvas. Praegu pole teada, kas kahtlusaluse tabasid marssalid või Memphise politsei.

Politsei teatas eelmisel kolmapäeval, et Johnson on Young Dolphi mõrva osas tagaotsitav. Johnson teatas laupäeval sotsiaalmeedias, et annab end ise politseile üles, kuid seda siiski ei teinud.

Johnson, kes väidab, et ta on süütu, oli vahepeal pikalt ka Tennessee uurimisbüroo kõige tagaotsitumate nimekirjas. Korrakaitsjate sõnul on ta seotud ka organiseeritud kuritegevusega.

Smith ei ole avalikult enda kohta käivaid süüdistusi kommenteerinud.

36-aastane räppar Young Dolph tapeti möödunud aasta 17. novembril. Pagariäri Makeda’s Butter Cookies, kus tulistamine aset leidis, omanik sõnas, et Young Dolph tuli poodi küpsiseid ostma. Järgmisel hetkel peatus pagariäri ees auto, sellest väljus isik, kes sisenes poodi ja lasi räppari maha.

Sündmuskohale kogunesid sajad inimesed, kui nad said kohutavast juhtumist teada. Osad nõudsid igasuguse relvavägivalla lõpetamist, teised tundsid kurbust Memphise ikooni surma pärast.

Politsei proovis mitu tundi rahvast sündmuspaigast eemale tõrjuda. Airwaysi puiestee, mis on Memphises üks peatänavaid, suleti uurimise ajaks.

Young Dolph ei olnud pagariäris esmakordselt. Vaid nädal varem käis ta seal kohalikega suhtlemas ja poodi promomas.