Pärast seda, kui prints Harry ja tema hertsoginnast abikaasa Meghan USA läänerannikule kolisid, on nendest saanud omamoodi Hollywoodi kuningapere. Neid kutsutakse pidevalt üritustele ja galaõhtutele, millega neil endal suurt pistmist pole. Kuuldavasti on nad saanud ka kutse Oscarite jagamisele, kuigi Meghan pole juba aastaid näitlemisega tegelenud.

Kuid ajakirjaga OK rääkinud allikas väidab, et prints kardab kriitikutelt häid sõnu saanud "Spenceri" filmi. Nimelt räägib see tõsielul põhinev linateos printsess Diana ja prints Charlesi abielu lõpust. Eriti keskendub see Harry varalahkunud ema vaimsetele probleemidele ning sellele, kuidas ülejäänud kuninglik perekond temasse suhtus. Kinolinadele toodi Dianai võitlus buliimia ja enesetapumõtetega.

Allika sõnul ei soovi Harry kokku põrgata Stewartiga, kes antud filmis tema ema kehastas. "See oleks üsna kindel, et nad näeksid näost näkku. Harry mõtleb tõsiselt selle peale, et ta ei taha Oscaritele minna, aga Meghan tahaks väga tagasi Hollywoodi maailma pääseda," lisas allikas.