"Laulu katalüsaator oli sõna Sunroof, mis lõpuks sai ka refrääni korduvaks sõnaks. Aga ma ei arvanud üldse, et see laul hakkab katuseluugist rääkima", naerab Daniel. "Pigem see inspireeris mind meloodiat kirjutama, aga siis see sõna kõlas nii hästi, et see sunroof jäigi lõpuks loo keskmeks," lisab artist. "Mäletan, et sõitsime kunagi Otepää suunas mu naise Eleriga ja siis tõmbasime autoga tee äärde, lülitasime kõik tuled välja ja jäime autost tähti imetlema. See tunne, mis sellel hetkel mind täitis oli peamiseks inspiratsiooniks sõnade kirjutamisel," räägib autor.

Õhulise ja unistava kõlaga uus pala on kirjutatud koos Soome produtsendi Juho Suutarineniga. "Refrääni kirjutasin kodus kitarriga, aga siis kui mängisin selle loo Juhole ette, haaras ta kitarri kätte ja hakkas kohe täpselt sama käiku mängima, mis praegu ka loos kõlab. See tundus juba esimesest kuulamisest kuidagi nii õige," räägib Daniel.

Looga koos ilmus ka lummavate visuaalidega muusikavideo, mis on valminud koostöös režissöör Mart Varese ja visuaalkunstniku Mikk-Mait Kiviga

Daniel Levi on nomineeritud selle aasta Eesti Muusikauhindadel aasta pop artisti tiitlile. Lisaks on artistil lähikuudel ees ootamas ka kontserdid Soomes ja Rootsis, kus uut pala ka piiritagusele publikule tutvustada.