Britney keeras oma isaga eeskoste ajal tülli, süüdistades teda emotsionaalses ahistamises ning pantvangis hoidmises. Kuid nüüd ta ütleb, et isa Jamie kasutades teda rahakotina, kasutades omakasupüüdlikult miljoneid dollareid enda jaoks, kirjutas TMZ. Ja see oli vaid väike summa, mida Britney pidi teda eeskoste all hoidnud isikutele maksma.

Britney advokaat Mathew Rosengart on kohtusse esitanud hagi, süüdistades Jamie't omakasupüüdlikuses, majanduslikus ja ärialases valejuhtimises, oma tütre emotsionaalses ahistamises ning ei võimaldanud oma tütrele kõige tavalisemaid tsiviilõiguseid.

Rosengart väidab, et Jamie pistis 13 aasta jooksul taskusse kuus miljonit oma tütre raha. Hagis on kirjas, et Jamie oli meeletu alkohoolik, mille tõttu ei täitnud ta oma eeskostja kohustusi nii nagu vaja.

Hagi kohaselt olla Jamie kasutanud osa kuuest miljonist, et hakata tootma saadet "Cookin' Cruzin' & Chaos". Et sarja produtsentidele maha müüa, muutis Jamie ühe tuuribussi toiduveokiks.

Peale Jamie taskusse läinud kuue miljoni maksti advokaatidele aastate jooksul miljoneid ja miljoneid, et eeskoste säiliks. Rosengarti sõnul olla õiguskuludele kulunud 30 miljonit, mis teeb koos Jamie rahadega kokku 36 miljonit.

Jamie Spears aga väidab, et kõikide kulutuste jaoks, mida ta eeskoste ajal sooritas, oli ta saanud kohtult loa.

Kolmapäeva pärastlõunal toimuv istung on Jamie petitsioon saada advokaatide kuludeks veel raha. Rosengarti hagi on vastus sellele nõudmisele.