Seekord oli üritustel küll päev vahet, aga nii lauljatar Liis Lemsalu (29) kui ka stilist Karolin Kuusik (40) särasid neil H&M Conscious kollektsiooni täpilises satsidega ballikleidis. Liis kandis vallatut kleiti Eesti muusikaauhindade galat juhtides, Karolin Anne & Stiili iluauhindade galal – seejuures oli Karolin teadlik, et Liis püüab pilke samasuguses kleidis, ent see ei heidutanud teda sugugi.

STILIST Karolin Kuusik H&M`i printsessikleidis.

"Minul oli H&Miga koostöö käimas selle kleidiga seoses ja pidin Instagrami postitama pilte endast ses kleidis. Olen sama kleiti varem ka stilistikas kasutanud," räägib Karolin. "Veidi enne galat kuulsin, et H&M oli Liisile galal esinemiseks samasuguse kleidi välja pakkunud, nii et see kokkusattumus polnud mulle üllatus. Tahtsin sellegipoolest kleiti iluauhindade jagamisel kanda."

PRINTSESSIKLEIDIS Liis Lemsalu Eesti muusikaauhindade galal H&M`i kleidis.

Miks H&M Innovation Circular Design Story plisseeritud tüllkleit nii eriline on, et see ka vaat et hetkega veebipoes läbi müüdi? "Esiteks keskkonnasäästlikkus, sest ta on tehtud taastöödeldud polüestrist, mida saab omakorda ümber töödelda, kuna on toodetud nii-öelda monofiibertehnoloogiaga, mis nõnda sulgeb tarbimisahela," selgitab Karolin. "Teiseks selle kleidi mängulisus, ta on ühelt poolt pidulik, teisalt sobib naistele, kes elu ehk liiga tõsiselt ei võta. Kes on loomult meelelahutajad ja hingelt lapsed veel. See kleit paneb tõesti südame kiiremini põksuma."

Ja tõesti, mõlemad kaunitarid kandsid kleidi suurepäraselt välja!

Jaga
Kommentaarid