Kõige rohkem nominatsioone ehk üheksa teenis aga Netflixi filmitud versioon printsess Diana muusikalist. Auhindade kättejagajad nimetavad seda Broadway aasta kõige suuremaks läbikukkumiseks, kirjutas BBC.

Muusikal on üles antud halvima filmi kategoorias ning Jeanna de Waal (Diana) ja Roe Hartrampf (Charles) said halvima näitleja nominatsioonid.

Filmilegend Bruce Willis, kelle karjääri parimad päevad paistavad olevat ta jätnud, sai aga lausa oma kategooria. Mis iganes ka ei juhtuks, tema võidutseb kategooria Bruce Willise halvima esitluse kategoorias.

Selles kategoorias on möödunud aastast kaheksa filmi, nende hulgas "Out of Death", "Survive the Game" ja "Cosmic Sin".

Kuldvaarikate korraldajad nimetavad end Oscarite koledaks nõbuks ja toovad igal aastal välja nende arvates halvimad filmid ja rollisooritused. Tänavu antakse auhinnad üle 26. märtsil, päev enne Oscareid.

Diana muusikal salati kriitikute poolt maha ning see kestis vaid 33 esinemist enne, kui see lõpetati. Netflix näitas filmi enne kui see Broadwayle jõudis. See oli filmitud ajal, kui koroonaviiruse tõttu publikut teatritesse ei lubatud.

Jared Leto sai nominatsiooni halvima kõrvalosatäitja kategoorias filmi eest "House of Gucci" ja ka halvima ekraanipaari kategoorias oma lateksist näo (mille abil muudeti ta Paolo Gucciks), oma riietuse või tobeda aktsendi tõttu.

Samas ei ole välistatud, et Leto saab sama rolli eest hoopis Oscari. Teisipäeval kuulutatakse välja selle auhinna nominendid.

Jaga
Kommentaarid