Läbi hooaja kuuluvad nõunike kogusse Estoni Kohver, Grete Kuld, Evelin Võigemast, Andrei Zevakin, Mart Juur ning lisaks on igas saates üks külalisnõunik. Avasaates astus külalisnõuniku rollis üles Tanel Padar.

"Ma näen su häält" põhineb Lõuna-Korea formaadil ning seda on toodetud enam kui kümnes riigis, nüüd ka Eestis. Duo Media Networksi juhatuse esimees Jüri Pihel sõnas, et niivõrd suurejoonelist telesaadet pole Kanal 2s toodetud üle kümne aasta. "Hea televisioon, eriti meelelahutus, peab olema emotsionaalne. See saade on põnev, üllatav ja vaimukas – seal on kõik elemendid suurimaks formaadiks," ütles Pihel.

Režissöör Anna Stepanova sõnul on "Ma näen su häält" üks hetkel maailma populaarsemaid suursaateid. "Mul on äärmiselt hea meel, et Kanal 2s on selline pühapäevane suursaade kavas. See on ühelt poolt nuputamissaade ja kindlasti ka saade, mis üllatab muusikaliste numbritega ja pakub suurepärast meelelahutust ja palju huumorit," sõnas Stepanova.

Saatesse tundmatute lauljate ja teesklejate leidmine on olnud väga salapärane protsess, et vaatajas säiliks üllatusmoment ning põnevus. "Need on väga tublid inimesed, kes on tulnud saatesse tundmatuteks. Nad on kõige paremas mõttes meelelahutajad, kui nad ei pea klassikalises mõttes viisi, siis nad pakuvad sõud ja see tõesti ongi naljakas," lisas Stepanova.

Tänases avasaates astusid publiku ette seitse tundmatut: Mesinik, Sekretär, Kruiisitäht, Pulmaisa, Filmitegija, Tuletantsija ja Kalamees.