Raud tõdes, et hetkel läheb tema elus nii, nagu meil paljudel: murelikult.

Raua sõnul on tema ja tema pere teinud kõik, mis nende võimuses, et Ukrainat aidata.

Muusik tõdes ka lõbusamatel teemadel rääkides, et on tõepoolest suhtekeskkonnas Tinder ringi vaatamas. "Ma tegin sinna tõepoolest konto, aga see konto pole hetkel aktiivne, et ma vabadan kõigi huviliste ees, kes mind sealt otsivad. Mind seal aktiivselt pole," rääkis Raud Kroonikale.

Tinderist on Raua sõnul tõepoolest võimalik leida samamoodi armastust, nagu väiteks kasvõi raamatukogu või kunstinäitus.

Vaata videost, mida Raud rääkis ja millised on plaanid lähitulevikus!

Täna õhtul kell 20.00-23.00 astuvad heategevuslikul tele- ja raadiokontserdil üles mitukümmend Eesti artisti ja muusikakollektiivi, et koguda annetusi MTÜ Slava Ukraini heaks, kes viib koostöös partneritega täisvalmiduses kiirabiautosid, meditsiinitarvikuid ja toiduabi kõige kriitilisematesse sõjakolletesse. Kroonika teeb sündmusest blogina otseülekande.

MTÜ Slava Ukraini ja Eesti Rotary klubide ühisprojekti on võimalik toetada, helistades järgnevatele annetusnumbritele:

9002406 - 10€
9002407 - 25€
9002408 - 50€

MTÜ Slava Ukrainit saab toetada ka otseülekandega pangakontole EE727700771007665845 (LHV). Makse kirjelduseks “Slava Ukraini”.

Heategevuslikku telekontserti juhivad Piret Laos, Jüri Butšakov ja Robert Rool. Kolme tunni jooksul astuvad üles Svjata Vatra, Ivo Linna, Nöep, Nublu, Alika Milova, Mari Jürjens, Lenna, Mihkel Raud,Hendrik Sal-Saller, Metsatöll, Curly Strings, Gameboy Tetris, Liis Lemsalu, Genka, Terminaator, Reigo Ahven, Villu Veski, Valter Soosalu, Laura Põldvere, Levski, Mari Kalkun, Daniel Levi, Marko Matvere, Ott Lepland, Riho Sibul, Liisi Koikson, Raul Ojamaa, Britt Normet, Rute Trochynskyi, Eesti Rahvusmeeskoor, üle-Eestiline neidudekoor Leelo, kammernaiskoor Sireen, Kammernaiskoor Musamari ja Eesti Raadio Laulustuudio tütarlastekoor. Kõik tuntud artistid ja muusikakollektiivid annavad oma panuse, et koguda kuulajate abiga 300 000 eurot kiirabiautode ja meditsiinivarustuse ostmiseks.

Jaga
Kommentaarid