Nii nagu omal ajal legendaarne ajakiri Siluett hoolitses selle eest, et naised näeks omanäolised ja erilised välja, on ka moe pood Siluett selle oma eesmärgiks võtnud. Disainipoest leiab eestlaste poolt palavalt armastatud moepalad, millest magusaim valik tuli ka Villa Ammendes toimuval moeetendusel esitlusele.

Sünnipäeva meeleolu lõid laulja Eda-Ines Etti ja stilist Kenneth Bärlin koos modellidega. Ka Inese jaoks oli sündmus eriline, sest maailmas toimuvate sündmuste valguses on esinemisi pigem vähe olnud. Ines Trio võeti vastu palavate aplauside saatel. Nii sai trio teha mõned lisalood, saatmas õhtusööki nautinud inimeste tantsusammud ja lugude mõnuga kaasa laulmine

Palava aplausi pälvis ka stilist Kenneth Bärlini stiliseeritud moeetendus, kus laval sai näha loomingut Tiina Talumehe, Kirill Safonovi, Diana Arno, Raili Nõlvaku, MiuRio, Piret Kuresaare, Karl Korsari, Eve Hansoni, Getter Tiivitsa, Ellen Richardi, Varkki, Hanna Korsari ja Nirgiwabriku loomingu seast. Moelava kaunistasid ka Gerda Retteri, Stella Soomlaisi, Porteli ja SU:VI Eyewear aksessuaarid.