Sinu raamat "Kes tappis Urmas Oti?" käsitleb staariks saamist, staariks olemist ja selle eest makstavat hinda. Kas seda võib võtta ka kui õpikut – on's võimalik kõva tahtmise korral täheks saada?

Otiga võrreldavas suurusjärgus kindlasti mitte. Staarikesi võib küll moodsas meedias üsna lihtsate vahenditega toota, kuid selline vahtuklopitud hype ei ole tõsiseltvõetav ega jätkusuutlik. Tõeliseks täheks peab sündima. Lisaks veel õnn olla õigel ajal õiges kohas ning töö, enamasti kõva töö.

See ei ole saladus, et Teet Margnast sai juba aastate eest telemiljonär. Sinu staaži ja tehtut arvestades – kuidas on seis?

See, kas Eestis on võimalik televisiooni tehes rikkaks saada, on tõesti küsimus pigem Teet Margnale, Tuuli Roosmale, Ivar Viglale. Ja valdkonnast sammukese välja minnes – mõni aasta tagasi autot vahetades astusime üldharivas mõttes sisse ka mersusalongi. Keset põrandat kobrutas seal edevusest üks eriti uhke kabriolett. Mõtlesin parajasti, et kes pagan küll Eestis sellist autot ostab, kui mulle sosistati kõrva, et just hiljuti üks tuntud Eesti filmiprodutsent. Tõsi, kodumaal ta sellega ei sõida, sest... mõistad isegi.

Loe täispikka intervjuud Vahur Kersnaga lähemalt SIIT.

Jaga
Kommentaarid