Ettevõtja Šamalov on avalikkusele tuntud ennekõike seeläbi, et abiellus 2013. aastal Vladimir Putini tütre Katerina Tihhonovaga. Abielu purunes viis aastat hiljem. Kuuldavasti saab Šamalov aga jätkuvalt Putiniga hästi läbi.

Juba samal aastal abiellus mees Volkovaga. Nad püüdsid mitu aastat last saada, ent rasedused katkesid. Viimaks palkasidki nad ühe naine, et too oleks surrogaat ja kannaks nende ühist last, vahendab Daily Mail.

Raseduse ajal aga purunes Šamalovi ja Volkova suhe. Naine läks ajutiselt Londonisse, aga tal puudus igasugune teadmine, kuidas surrogaadi rasedus kulgeb. Sügisel läks ta korraks tagasi Moskvasse ja ootas nende ühises kodus mehe naasmist. Kulus kolm päeva. Kui Šamalov viimaks tuli, ütles ta, et käib juba uue näitsikuga, ent lahutust ei soovi. "Ta tahtis mulle haiget teha," pihtis Volkova.

Miljonär üritas peale suruda, et Volkova allkirjastaks dokumendid, millega loobuks igasugustest õigustest lapse suhtes. Naine aga keeldus. Küll aga lahkus ta peagi Moskvast, kuna kartis oma turvalisuse pärast.

"Olen kuulnud, et ta pani tütrele nimeks Anna. Algselt olime rääkinud, et see oleks kuninganna järgi Elizabeth," lausus Volkova. Ta viitas, et Venemaa politsei tema juhtumiga tegeleda ei taha, mistap ta üritab suhelda Londoni õiguskaitseorganitega. Naise teada on Šamalov nüüd suhtes moedisainer Anastasia Zadorinaga, kes on ühe FSB kindrali tütar.

Volkova lahutab Šamalovist ning tal on õigus kopsakale tükile mehe varandusest, täpsemalt enam kui 50 miljonile eurole. "Ta võib selle raha alles jätta, ma tahaks kõigest oma tütart näha," sõnas naine prioriteetide kohta.

Jaga
Kommentaarid