24. aprillil toimub Saku Suurhallis heategevuskontsert "Tere õhtust! Me oleme Ukrainast".

Ostes annetuspileti (donate), aitab inimene samaaegselt Ukrainat ning kontserdile saab pileti üks Ukraina sõjapõgenik Eestis. Kõik annetuspiletid genereerib Piletilevi ja edastab need Pagulaskeskusele.

Tähtede seas astuvad üles:

Monatik - Tegu on maailma staadioneid vallutanud artisti, produtsendi ja heliloojaga. Ühtlasi on ta arvukate tantsuhittide autor ning heliprodutsent.

Sergei Babkin - Sergei on muusik, grupi "5'nizza" liige, teatri- ja filminäitleja, laulja ja laulukirjutaja. Mees on ka "Голос Украины" ("Ukraina hääl") sõutreener ja osales 5. hooajal sõus "Tantsud tähtedega".

Dorofejeva - Nadežda Dorofejeva on laulja, disainer, vlogija ja osaleb projektis "Время и Стекло" ("Aeg ja Klaas").

Alina Pash - Alisha on laulja ja räppmuusik, talendishow «X-faktor» 6. hooaja finalist ja rahvusliku konkursi võitja lauluvõistlusele Eurovision 2022;

Jerry Heil - Ta on laulja, laulukirjutaja ja juutuuber. Jerry oli üks neist, kellele meeldis kodus lemmikhitte järele laulda, internetiajastu tulek aga pakkus talle õnneks võimalust toast välja tulla. Ta on laulja ja populaarne blogija, kellel on nii YouTubis kui mujal sotsiaalmeedias sadu tuhandeid jälgijaid. Tema singel #ОХРАНА_ОТМЕНА jõudis Ukraina hititabelis viie parima hulka;

Jevgeni Smorigin — Jevgeni on telesaatejuht, näitleja, stsenarist ja produtsent. KVN-i kõrgliiga finalist ja kahe auhinna "КиВиН" omanik meeskonna «ЧП» koosseisus. Ühtlasi on ta näitleja meelelahutussaates "Дизель шоу" ("Diisel show").

Jelena Kravets - Naine on armastatud komöödianäitleja ja telesaatejuht. Ta on ainus õrnema soo esindaja stuudio «Квартал 95» ("Kvartal 95") näitlejate kollektiivis.

Dmitri Tankovitš - Dmitri on telesaatejuht, näitleja, stsenarist ja produtsent. Ühtlasi ka selliste armastatud telesaadete juht nagu "Ukraina talent", "Х-faktor", "Tantsud tähtedega" jt;

Viktoria Bulitko - Ta on teatri- ja filminäitleja, laulja ning "Дизель Шоу" ("Diisel show") külalisesineja.

Natalja Haripova - Natalja on ainus naiskoomik, kes saab hoobelda stand-up soolotuuridega üle Ukraina. Vaatajatel on ta kindlasti meeles projektist "Рассмеши комика" ("Aja naljavend naerma"), kus ta tuli kaks korda võitjaks.

Maksim Konoval - Valgevenest pärit püstijalakoomik naerutab Ukraina publikut oma etteastetega juba 9 aastat. Ta on salenud showdes "Рассмеши комика" ("Aja naljavend naerma") ja "ГуднайтКлаб" ("Headöödklubi").

Savjan - Valgevenes sündinud Kiievi näitleja ja püstijalakoomik, kes on osalenud saadetes "Украина имеет талант" ("Ukraina talent") ja "Комик на миллион". Stand-up etenduses vastutab ta muusikalise improvisatsiooni eest;

Juri Karagodin - Juri on naljasaadete, TV- ja youtube sõude, sarjade ja filmide stsenarist ning loovprodutsent.

Kontserdilava ühendab ukrainlasi ja neid, kellele Ukraina on saanud teiseks koduks. Sealjuures ka koomikuid ja muusikuid, kes pole kunagi sellises koosseisus esinenud – käes on aeg ühineda ja tegutseda!

Kogutud raha kantakse üle Maša Jefrosinina fondi nimega "Фонд Маша" ("Maša fond") Ukraina sõja tõttu kannatanud laste abistamiseks.

Kontsert algab kell 19:00, Saku Suurhalli uksed avatakse kell 18:00. Piletid on saadaval Piletilevis.