Laupäeval eetrisse läinud saates esitleti pereisa Nick Edwardsit, kes istus salvestuse ajal algselt publiku seas oma abikaasaga kahekesi. Ühel hetkel ilmusid lavale nende kaks tütart Savannah ja Cali ning Nicki ema, kes väitsid, et mehel pole õrna aimugi, et ta kohe suure talendisaate lavale hakkab astuma.

"Nick ei tea sellest kõigest midagi ja me üllatame teda, sest meie sooviks on see, et ta tuleks esitama ühte laulu, mida ta imeilusalt laulab oma tütardele," ütles Nicki ema laval. Samal ajal hakkasid mehel pisarad voolama ja suurest imestusest ohkas ta: "Te teete nalja! See on ju minu ema!"

Sotsiaalmeedias hakkas antud klipp levima aga negatiivsel põhjusel, sest televaatajad märkasid, et Nick kandis klipi salvestamise ajal juba rinnamikrofoni. Samuti tõstatati küsimus selle kohta, et kuidas oli mehel oma kitarr juba lava tagant võtta.

Siiski kinnitab telekanal ITV, et tegemist oli siira momendiga ning see polnud absoluutselt lavastatud. Saate esindaja ütles, et loodab, et vaatajad kuskile ei kao ning nad on ka järgmisel nädalal telekate ees tagasi.