45-aastane telenägu ei varja, et tunneb end Iisraelis hästi - ta saab elada oma laste ja abikaasaga soojemas kliimas ning tema kontserdid on seal planeeritud mitu kuud ette ja need on välja müüdud. Antud piletitulust antakse suur protsent Ukraina toetuseks. Samal ajal on ta Venemaal tituleeritud reeturiks, kuid ta ise nii enda kohta ei arva.

"Ärge süüdistage mind reetmises. Siin pole reetmist. Oma peas tehke vahet kodumaa ja võimu vahel. Mina olen seda alati eristanud ja on inimesi, kellele olen alati truu," selgitas Galkin, kes on pärast Iisraelisse kolimist hoidnud Pugatšovaga madalat profiili.

Tema sõnul ei mõista inimesed, et tema otsused on toonud talle palju rahalist kahju. Venemaal tuli ära jätta kümneid kontserte ja tulemata jäid ka reklaamirahad. "Mul pole ju kontserte, pole reklaamklippide filmimisi. Me tulime tegelikult Iisraelisse, et puhata, meil oli see planeeritud juba pikemat aega. Ma ju loomulikult hakkasin organiseerima kontserte siin, sest siin pole mul keelatud esineda. Miks te süüdistate mind reetmises?" ei mõista Galkin.

Mehe sõnul ootab ta juba aega, kui saab jälle Venemaal esineda, sest kodumaa publik on talle väga kallis.