Printsess Charlene postitas möödunud nädalal Instagrami foto oma perekonnast ning saatis fännidele edasi lihavõttetervitused. Kehakeeleekspert Judi James on pilti kõvasti analüüsinud ja andnud seeläbi omapoolse hinnangu Charlene'i ja prints Alberti vahelisele keemiale.

"Prints Alberti pingeline kehahoiak ja näoilme viitavad soovile näida võimalikult jõuline ja esineda oma perekonna kaitsjana," hindab James, "tema kehakeel on jäik ja naeratus sunnitud." Jamesi sõnul üritas prints olla fotol võimalikult jõuline ja esinduslik, kuid välja tuli vastupidine.

Prints Albert seisis tagaplaanil ja tundub, et tal oli pere seltsis ebamugav. Tema parem käsi oli Charlene'i poole välja sirutatud, kuid naist ta siiski puudutada ei söendanud. Vasak käsi oli kindlalt poja õlal. Charlene ise näis fotol tütrega väga lähedane ning hoidis teda oma embuses.

Charlene naasis pärast 10 kuu pikkust ravi koju Monacosse märtsi keskel. Kuigi printsess on kuude kaupa kodust eemal viibinud, tundub, et tema side lastega on endiselt tugev. Kehakeeleekspert tõdeb, et sama ei saa öelda Charlene'i ja Alberti omavahelise keemia kohta.