Trumpi arvates peaks kuninganna Elizabeth prints Harrylt ja tema abikaasalt Meghanilt kuninglikud tiitlid ära võtma, vahendab Daily Mail. Ta kritiseeris Piers Morganile antud intervjuus hertsogipaari väga karmilt. Endine president tuli sõnavõttudega lagedale pärast seda, kui paar oli sõitnud Hollandisse Invictuse mängudele.

Morgan küsis ühes intervjuus Trumpilt otse, kas ta sooviks, et Sussexid kaotaksid kõik oma kuninglikud tiitlid. "Mulle see meeldiks," vastas poliitik.

Trump arvas, et Harry on oma riigi suhtes lugupidamatult käitunud ning ei jätnud kritiseerimata ka Meghanit. "Ma ei ole tema fänn ja pole kunagi olnud," sõnas ta. "Ma arvan, et Harryt on jõhkralt ära kasutatud. Ma arvan, et ühel päeval ta kahetseb seda. Vist juba praegu."

Lisaks spekuleeris Trump, et hertsogipaar astub peagi tagasi. USA ekspresident palus intervjuu enne ametlikku lõppu katkestada. Trumpi pressiesindaja sõnul oli intervjuu kärbitud nii, et see jättis vaid mulje tema nördimusest. Morgan aga kinnitas, et poliitik oli olukorra peale vihane ja seetõttu jäi asi katki.