Ameerika Ühendriikides Virginia osariigis jätkub kohtuvaidlus Johnny Deppi ja tema ekskaasa Amber Heardi vahel. Mõlemad osapooled süüdistavad üksteist laimamises ja vägivaldses käitumises.

Depp tunnistas varasemalt, et ta pole endiselt näinud oma esimest "Kariibi mere piraatide" filmi. Nüüdseks on näitleja teatanud, et ei naase enam oma hittrolli juurde, ka kopsaka raha eest mitte, vahendab Variety.

Depp väidab, et Heardi süüdistused on hävitanud tema karjääri. Mees nõuab Heardilt valeinfo levitamise eest 50 miljonit dollarit hüvitist. Näitleja sõnul jäeti ta "Kariibi mere piraatide" kuuendast osast välja mõned päevad pärast seda, kui Heardi süüdistused 2018. aastal välja tulid.

"See ei üllatanud mind," tõdes Depp, "kaks aastat on kogu maailm rääkinud minust kui naisepeksjast. Sellepärast otsustas Disney minuga töösuhted katkestada." Filmiseeria järg pole hetkeseisuga tootmises. Ühtlasi selgus, et Depp ei oleks nõus edaspidi kinolinadele Jack Sparrow' rollis naasma, kui ühel hetkel võimalus avaneks.