Võtteplatsil surma saanud filmioperaatori Halyna Hutchinsi perekond kaebas Alec Baldwini ja veel mitu vesterni “Rust” võttemeeskonna liiget kohtusse. Hagi esitas kaameraoperaatori abikaasa Matthew Hutchins. Võttemeeskonna liikmeid süüdistatakse hooletuses ning kulude kokkuhoius.

California võimude avaldatud videomaterjalidest on näha Alec Baldwini reaktsioon, kui ta sai teada, et Halyna Hutchin on surnud. "Ta ei jäänud elama," ütles politseinik näitlejale. Baldwic oli informatsioonist silmnähtavalt šokis. Ta hoidis kätt pikalt suu ees ja haaras seejärel peast kinni. Mehe reaktsiooni on võimalik näha siit.

Täispikk versioon ülekuulamisest:

Alec Baldwini või produktsiooni kohta on esitatud mitu hagi, mis anti sisse eelmisel aastal. Valgustehnik Serge Svetnoy väidab, et intsident tekitas temas tõsist emotsionaalset traumat, lisades, et kuul läks temast napilt mööda, kirjutas BBC.

Serge Svetnoy andis hagi sisse Los Angeleses. Ta toob seal välja enam kui kaks tosinat asjaosalist. Kolmapäeval toimunud pressikonverentsil sõnas 63-aastane Svetnoy, et nägi mõned päevad enne intsidenti relvi ilma järelevalveta lihtsalt maas vedelemas. Ta andis sellest ka võttemeeskonnale teada. Lisaks saad lugeda siit.