Kuigi lugu kannab Hollandi suurlinna nime, filmiti video Tallinnas. Muusikavideo avaldamisest on nüüdseks möödas kolm kuud ja Keity vaatab pikkadele võttepäevadele tagasi vaid sära silmis. „Hoolimata jahedusest ja vihmast sujus sõit isegi ootamatult hästi. Detsembris Tallinna tänavatel mootorrattaga – tundus juba alguses mulle täpselt paras väljakutse. Olin valmis selleks, et tuleb rohkem libisemist kui juhtimist, kuid täitsa edukalt õnnestus isegi tagaajamist mängida!” muljetas Keity.

Pakkumine tehti traielisõitjale detsembri alguses ja teab mis pikka mõtlemisaega ei võetud, sest alles oktoobris oli Keityl ainulaadne hüpe 30-korruselise Swissotelli katusel, mis andis indu veel pikaks ajaks. “Väga kaaluda siin midagi tõesti ei olnud, sest viimaste sündmuste valguses tundus mulle väga intrigeeriv sellise kaliibri artisti lava taha piiluda ja muidugi ei suutnud ma ära öelda ka motika taltsutamise võimalusest,” tõdes ta.

Muusikavideo võttepäevad olid väsitavad ja kestsid umbkaudu kaheksa tundi, kuid samuti sai ka palju nalja. “Fun fact. Omaette teater oli see, et ma pidin etendama stseeni lubamatute ainetega, samal ajal kui kõrval oli juhuslikult politsei tegemas oma patrulli – mitte lavastatult,” naerab ta. Tegu pole aga olnud sugugi ainsaga videoga, kuhu Keityt kutsutud on. “Reketi videosse kutsuti ka, aga pidin treeninglaagri tõttu loobuma,” sõnas ta lootuses, et ehk tuleb taoliseid pakkumisi veelgi.

Juba 22. mail saab Keityt näha Tapal, Eest meistrivõistluste raames, kus ta asub võistlustulle Eest, Soome ja Läti meestega.

22-aastane Uzi on prantsuse räppar, kes alustas oma muusikakarjääriga aastatel 2015–2016. 17-aastaselt ilmus tema esimene lugu „Guelar“, kuid kõige suurem edu on saatnud lugu „À la fête“, mis sai Prantsusmaa singlite edetabelis 10. koha. 2021. aasta veebruaris andis ta välja oma esimese stuudioalbumi „Cœur abîmé“, mis saavutas Prantsusmaa albumite edetabelis 3. koha.