Ukse taga on kosta samme ning seekordseks uueks tulijaks on 20-aastane Liina, kes tuleb Tartu lähedalt Nõost. Liina mängib vabal ajal võrkpalli ning käib ujumas. Roman imestab, miks Liinal kui imeilusal tüdrukul meest pole, Liina ütleb, et tuli saatesse ennast proovile panema. Liina õpib Tallinna Tehnikaülikoolis rakenduskeemiat ja biotehnoloogiat ning tütarlast huvitavad reaalained. Uuele tüdrukule meeldivad pikad, sportlikud, tõmmud, konservatiivsed, ambitsioonikad ning aktiivselt suhtlevad mehed. Liina on välimuselt Janaga ühtemoodi — nii pikkus, juuksevärv kui ka kehaehitus on tüdrukutel sarnane. Roman tunnistab intervjuus, et õhtune valik tuleb väga raske, kuigi hetkel meeldib noormehele Jana rohkem. Jana ütleb, et Romani juures häirib teda see kui Roman sõites bussiaknast pea välja pistab ning tänaval olevatele inimestele midagi karjub. Jana tunneb, et Liina on talle tugev konkurent.

Osalejate buss sõidab esimesena Keila-Joale, kus Roman valib kaaslaseks Jana. Esimene tegevus on aga pisut teistsugune kui tavaliselt, sest Roman ja Jana saavad fotoaparaadi ning hakkavad sellega Keila- Joa looduses üksteist pildistma. Liina võtab päikest ning kannab fotoaparaadi kotti. Noored fotograafid on põnevil ning otsivad õhinal parimaid kohti, kus pilte teha. Poseerimine tuleb nii Romanil kui Janal suurepäraselt välja ning tundub, et mõlemad on Rate portaali jaoks ka varem pilte teinud. Poosid ning piltide taustad tunduvad professionaalsed ning Roman ei pea paljuks lausa voolava joa all pildile jääda. Jana ütleb intervjuus, et teda häiris, kui Roman Keila-Joal alguses võõraid tüdrukuid pildistas. Roman tunnistab, et tunneb Jana vastu midagi ning ütleb, et tahaks Janaga tulevikus ka koos olla.

Teine kohtumine on pildistamisest veidi sportlikum, sest Roman ja üks tema väljavalitu saavad proovida squashi mängimist squashiklubis Metro Squash. Romani käsi tõmbab seekord kaartide hulgast Liina pildi ning squashimäng võib alata. Alguses on Liinal ja Romanil pallile pihta saamisega raskusi, kuid pärast harjutamist läheb mäng juba sujuvamalt. Jana vaatab tegevust eemalt. Pärast mängu ütleb Roman, et valik on tal peaaegu tehtud ning otsuse teeb ta südamehääle põhjal. Jana arvab, et Roman valib õhtul tema, kuid Jana ise võtab Romani sõbrana. Liina on rõõmus, et sai päeval vähemalt ühe korra Romaniga koos olla, kuid tüdruk ei oska öelda, keda Roman õhtul valib.

Roman jääb ka sel õhtul enesele kindlaks ning jätab lauale Jana pildi. Liina lahkub majast. Enne keskööd tiksub kell ning Roman ja Jana mõtisklevad selle üle, kas tulla toast välja või mitte. Roman on otsustanud enam mitte oodata ning tuleb toast välja. Jana toa uks jääb aga täna suletuks. Nii jäävad Roman ja Jana ootama homme saabuvat uut tulijat.