20.detsembril astub Saku Suurhallis lavale oma läbi aegade suurima kontsertshowga Eesti poppmuusika kõige-kõigem - 2 Quick Start. Ja just see on kontsert, kus tasub oma õhtu lõpetada. Piletid müügil Piletilevis.
Bändi poolt on kavas lisaks suurimale kooseisule absoluutne hittide paraad - olgu ükskõik milline lugu, suure tõenäosusega oskad sa seda algusest lõpuni kaasa ümiseda.

Ja sind ning sinu sõpru ootame samuti sinna kontserdile. Ootame, kui tuled koos sõpradega ja ootame koos kolleegidega, kellega koos pidulik õhtusöök just lõpetatud. Ootame, kui su õhtu just algab ja loomulikult ka siis, kui see peaks olema viimane kontsert, mida sa detsembris külastad.

Seega oluline on meelde jätta mitte see, mida sa kontserdile tulles võidad vaid see, millest sa ilma jääd, kui sa ei tule. Sa jääd ilma võimalusest pidada maha üks korralik pidu eesti parima muusika saatel. Sa jääd ilma võimalusest näha 2 Quick Starti nii, nagu seda veel keegi kunagi näinud pole. Kuid ennekõike jääksid sa ilma sündmusest, mida ei tule enam kunagi.

Seega - ära jäta oma õhtut poolikuks vaid lõpeta see parima võimaliku peoga Tallinnas 20. detsembril Saku Suurhallis. Osta pilet SIIT.

Kontserdi korraldab Ekspress Meedia.