Kätlinil on ükskõik, kes järgmisena saatesse tuleb, kuid veidi rohkem ootab neiu tüdrukut. Mihkel loodab, et päeval tulevad põnevamad tegevused kui eelmisel päeval. Mihkel ja Kätlin arutlevad möödunud öö üle. Mihkel loodab, et uus tulija on meessoost. Peagi on ukse taga kuulda samme ning tuppa astub 19-aastane Kuldar Võrumaalt, kes lõpetas kevadel keskkooli ning läheb sügisel Tallinnasse ülikooli.

Kätlin ütleb intervjuus, et Kuldar jättis talle esialgu väga vaikse ja tasase mulje. Piigale avaldas muljet, et Kuldar tuleb Tallinnasse ülikooli, kuid pisut häirib teda Kuldari pikkus. Kätlin ütleb, et Mihkel ja Kuldar tunduvad esmapilgul väga erinevad inimesed. Mihkel tunnistab, et uus tulija ei ole talle väga tugev vastane. Mihklile meeldib ennast proovile panna ning seetõttu on ta rahul, et saatesse tuli noormees. Kuldar räägib, et Kätlin on väga rõõmsameelne tüdruk, kuid esimest tõmmet tal Kätlini vastu polnud.

Esimesena sõidavad osalejad Pirita Paadilaenutusse, kus Kätlin valib kaaslaseks Kuldari. Noored saavad minna merele OÜ BellMarine kaatriga ning vee peal sõita lowrider´i ning tube´iga, mis on täispuhutud väikesed kummist alused. Mihkel istub kai peal ning igavleb. Kätlinil on oma lowrider´i peal üsna raske püsida ning tütarlaps kukub mitu korda vette.

Kuldar laseb oma sõiduriistast lahti ning aitab Kätlinil tagasi ronida. Noortele tehakse üsna kiiret sõitu ning ka Kuldar käib paar korda kukerpallitades vette. Intervjuus ütleb Kätlin, et vee peal sõita oli supertunne, vaid et lowrider´ist kinni hoidmine oli väga väsitav. Neiu meelest oli Kuldar härrasmees ning tõttas talle kohe appi, kui nägi, et Kätlin vette kukkus.

Mihkel ütleb intervjuus, et ta ei olnud väga kurb, et Kuldar sai merel Kätliniga olla. Kuldar on merereisist väga vaimustuses ning noormees arvab, et esimene kohtumine aitas kaasa sellele, et Kätlin valib õhtul just tema.

Teine üritus toimub Zelluloosi MegaZone´is, kus kaks osalist saavad proovida laserseiklusmängu. Kätlin valib teiseks kaaslaseks Mihkli, kes on loosiõnne üle rõõmus. Kätlin ja Mihkel teevad nägudele sõjamaalingud ning asuvad mängima. Osalised peavad üksteise pihta laserkiiri tulistama ning hiljem loeb arvuti kokku, kes rohkem pihta on saanud. Kuldar mängib üksinda mänguautomaadiga.

Laserseiklusmängu võitjaks osutub Kätlin. Kätlin arvab intervjuus, et Mihkel tulistas teda rohkem. Kätlin ütleb, et võitis mängu seepärast, et ta on ka varem sama mängu mänginud. Mihkel ütleb, et kuigi ta tuli hiljuti sõjaväest ning laskmine polnud talle võõras, õnnestus Kätlinil mingi valemi läbi võita. Mihkel arvab, et Kätlin valib õhtul tema. Kuldar ütleb, et Kätlin tundub talle väga tore inimene, kuid hetkel võtab noormees Kätlinit kui sõpra. Kuldar loodab, et saab õhtul saatesse edasi jääda.

Kätlin peab õhtul otsustama, kumma noormehe ta koju saadab. Tütarlaps valib Mihkli ning Kuldar peab lahkuma. Kuna keskööl jäävad Kätlini ja Mihkli tubade uksed suletuks, ootab osalisi homme ees uus inimene.