„See on vahvel, aga meenutab torbikut, millega püütakse silmu. Siin ongi grillitud Narva silm, mida on keedetud veinikastmes. Järgmiseks on põdravorst kukeseenesalatiga, mis meenutab välimuselt verivorsti, kuid ses pole kruupe ega verd," naljatab Kõverik.

Järgmiseks tutvustab Kõverik Eesti metsades elavat ainsat kaslast, kellest on peo tarvis sült tehtud. „See on ilvesesült," ütleb Kõverik, kes ei usu, et president selle roa peale pahandaks. „Ma usun, et tal on hea huumorimeel."

Ka tänavatoit on presidendi vastuvõtul omamoodi esindatud. Kokk Karl Mäe Foodtruckist ütleb, et tänu väiksele juhusele sai ta vastuvõtule süüa tegema tulla, et esindada veidi kergemat stiili toitu.

„Näkileib, mille ise tegin. Veisepõsk, mis on ahjus olnud 6-7 tundi ja kõige peale kollase peedi sinep," tutvustab Mäe üht oma suupistetest.

Lime Lounge'i kokk Merike Kotsulim tutvustab oma kolme suupistet.

„Meil on kolm valikut - röstitud peedikreem tatraleival, sarapuupähkel, mis on natuke vürtsikas ja rukkililled. Edasi tuleb kadaka leival küülikumaksapasteet, sibulamoos ja Põltsamaa kuldse želee. Kolmandaks suitsuangerja pits, õuna-tilli salati, kadakakastme ja peeditolmuga," tutvustab Kotsulim oma tehtut.