„Oleme tänaseks mänginud „Isa“ ligikaudu kaks aastat, andnud 146 etendust ja meie saalides on elamuse saanud üle 60000 inimese. Otsustasime, et on aeg edasi liikuda ja võtta ette järgmine etapp mehe elus,“ kõneles Monoteatri juht Karl Kermes.

„Monoteater saab sel märtsil kolme aastaseks ja kolmanda sünnipäeva puhul on ilus „Isaga“ hüvasti jätta ning uue lavastusega alustada, publik näib juba ootavat.
Uue lavastusega liigume ajas 25 - 30 aastat edasi ja vaatame kuidas võiks üks mees elule vaadata siis, kui lapsed on juba suured ja muresid elus aina vähem."

"Kuna alustasime Monoteatri tegemist legendaarse Ürgmehega ja jätkasime ülimenuka „Isaga“ siis on kujunemas selline omamoodi triloogia, meie oma „Mehe lugu.“"

"Uue lavastuse detailse infoga loodame avalikkuse ette tulla märtsi alguses kuid kindlalt ei taha veel lubada. Sedamoodi kuidas on selle kolme aastaga Monoteatri laval olev mees saanud täiskasvanumaks, on ka teatri tegijad ise võtnud tuure vähe maha ja otsivad töös lisaks meeletule tempole ka seda rahulikkust ja naudingut, mida sel tööl pakkuda on."

Juba sel reedel juhitakse monolavastus „Isa“ lõpusirgele, kus ligemale kuu aja jooksul antakse veel viimased 7 etendust Tallinnas, Tartus ja Pärnus.

Viimased ISA etendused:

10. veebruaril ISA Tallinnas Vene Kultuurikeskuses Laval Jan Uuspõld

16. veebruaril ISA Tartus Vanemuise Kontserdimajas Laval Jan Uuspõld

3. märtsil ISA Tallinnas Vene Kultuurikeskuses Laval Jan Uuspõld

5. märtsil ISA Tartus Vanemuise Kontserdimajas Laval Jan Uuspõld (VIIMANE
ISA TARTUS)

6. märtsil ISA Tallinnas Vene Kultuurikeskuses Laval Jan Uuspõld

13. märtsil ISA Tallinnas Vene Kultuurikeskuses Laval Jan Uuspõld (VIIMANE
ISA TALLINNAS)

15. märtsil ISA Pärnus Endla Teatris Laval Jan Uuspõld (VIIMANE ISA ETENDUS)