Neiu töötab klienditeenindajana. Vabal ajal käib Marika sõpradega väljas. Uuele tütarlapsele meeldib käia Baltijaamas parte söötmas. Marika ideaalmees ei tohiks olla itaallane, tütarlapsele meeldivad punaste juustega iiri noormehed. Marika usub, et võib saatest endale kaaslase leida.

Teisena astub uksest sisse 22aastane Arni, kes õpib Tartu Ülikoolis infotehnoloogiat. Osalejad arutlevad, kes võiks olla kolmas osaline. Marika ütleb Arnile, et ta tuli saatesse selleks, et endale meest leida. Kolmandana tuleb 21aastane Piia Tallinnast, kes õpib Tartus maastikuarhitektuuri.

Piiale meeldib vabal ajal tegeleda kunsti ning disainimisega. Piia ei salli transimehi ning tütarlapsele meeldivad naljakad noormehed. Piia ütleb Arnile, et tuli saatessee peikat leidma. Arni räägib peale tüdrukutega kohtumist intervjuus, et Piia meeldib talle esialgu rohkem kui Marika, sest Piia käib ülikoolis ning Piia rääkis Arni arvates mõistlikumat juttu kui Marika.

Piia ütleb intervjuus, et Marika on tore tütarlaps ning Piia tunnistab, et ta hakkab Marikaga päeval tugevalt võistlema ning tütarlaps loodab, et ta jääb õhtul saatesse.

Esimesena sõidavad osalised Kajamaa Viburajale, kus Arni valib kaaslaseks Piia ning instruktor õpetab noortele vibulaskmist. Alguses harjutavad Arni ja Piia laskmist lihtsatel märkidel, kuid siis suunduvad metsa, kus lasevad märke, mille peal on loomakujud. Ilm on väga vihmane ning Arni ja Piia saavad vibu lastes läbimärjaks. Marika istub katuse all ning ootab teisi tagasi. Piia ja Arni käivad vahepeal koos ühes wc-s ning hoiavad metsas kõndides teineteisel ümbert kinni.

Intervjuus ütleb Marika, et ta ei karda, et Piia vibu laskmise ajal Arni ära võlus. Arni räägib intervjuus, et ta on esimese kohtumisega väga rahul ning noormees ütleb, et ta õppis Piiat kohtumise ajal paremini tundma. Piia on peale vibu laskmist rõõmus ning tüdruk usub, et Arni võib õhtul tema valida, sest Piia arvab, et tema ja Arni vahel on mingi säde. Marika usub, et tal on üsna suured võimalused õhtul majja jääda.

Teine kohtumine toimub Bowlinguklubis Kuulsaal, kus Arni kaaslaseks osutub Marika. Arni ja Marika mängivad lauajalgpalli ning piljardit, Piia istub eemal ja vaatab teiste tegevust pealt. Intervjuus ütleb Arni, et ta on rahul, et ta teisel kohtumisel Marika valis. Arni ütleb, et ta õppis teise kohtumise ajal tüdrukut paremini tundma ning seetõttu on noormehel õhtust valikut üsna raske teha. Marika ütleb, et Arni on väga tore noormees ning tütarlaps loodab, et saab õhtul valituks. Piia arvab, et kuna Marika sai Arniga teisele kohtamisele, vähenesid tema võimalused õhtul majja jääda.

Õhtul pakivad Piia ja Marika oma asjad ning ootavad Arni valikut. Noormees jätab lauale Piia pildi, Marika peab majast lahkuma. Kesköööl jäävad Arni ning Piia tubade uksed suletuks ning järgmisel päeval kohtuvad osalised uue tulijaga.