Sõidetakse mägikülla, kus neid ootab ees põnev india stiilis moeseeria pildistamine. Fotograaf Mangesh Ghatge lavastab eestlastega harjumatuid kirglikke stseene india kohalikes rõivastes — sarides.

Lauri on väga mures oma hakkama saamise pärast. Ermo, Dario ja Paul aga ei suuda kohaneda fotograafi pildistamisstiiliga — nad väidavad, et ei jõua veel poosi sissegi võtta, kui fotograafil pilt juba tehtud…

Algab India üks suuremaid usupühasid — jumal Krishna sünnipäev. Sellel puhul järgivad hindud vanu traditsioone — mitmekorruselise maja kõrgusele riputatakse savist värvipott. Kümned hindud moodustavad inimpüramiidi, et potini ulatuda ja see puruks lüüa. Kats otsustab hulljulge triki ise järgi teha ning inimpüramiidi tippu ronida. Paranoiline Indrek leiab, et selliseid mõttetuid riske võtta on ülim rumalus.

Lahked hindud pakuvad eestlastele maitsvaid pirukaid — samosa’sid, kuid osalejad peavad neid liiga vürtsikateks ja viskavad toidu rentslisse. Kohalikud seda just heal pilgul ei vaata.

Õhtul minnakse templisse Krishna sünnipäeva tähistama. Templis toimuv jumalateenistus aga ei meenuta sugugi Eesti kirikute jumalateenistusi — preester laulab, karjub ja räpib. Indrek leiab, et see on nagu väike rockkontsert. Kats, Merli, Marju ja Anne ronivad templis lavale ja hakkavad tantsima. See tekitab kohalikes meestes vastakaid tundeid.

Anne jutuvada on kõiki teisi surmani ära tüüdanud. Annele pannakse hüüdnimi — raadio Anne, mille peale solvub ta hingepõhjani.