Triinu ootab saates ees juba neljas päev ning Triin ja Roman on põnevil ja ootavad laua ääres uut tulijat. Roman kurdab, et ei saanud võõras kohas magada. Noored räägivad päikesest ning Roman ütleb Triinule, et võib teda päeval kreemitada, mille peale Triin kohkub ning noomib Romani, et ta liiale ei läheks. Roman arvab, et järgmisena tuleb saatesse neiu, sest Eestis on naisi rohkem, seega on suurem tõenäosus, et tulija on tütarlaps. Triin ütleb, et kui tulijaks on noormees, peaks Roman rohkem pingutama, et Triinu tähelepanu võita.

Triin ja Roman ei pea kaua ootama, sest peagi astub uksest sisse 18-aastane Jana, kes tuleb Valgast. Jana lõpetas üheteistkümnenda klassi ning tegeleb vabal ajal rulluisutamise ja jalgrattasõiduga. Tütarlaps on iseseisvalt õppinud hispaania keelt ning Jana on suur kunstihuviline ning mitmed tema maalid on läinud ka näitustele. Noored üritavad üksteist tundma õppida. Jana küsib Romani ning Triinu käest, miks viimased ülikooli ei läinud. Kõik kolm räägivad jalgpallist. Jana ütleb, et tuli saatesse huvi pärast ning Roman kiidab, et saates on olla väga „šeff“.

Peale esimest kohtumist Janaga ütleb Roman intervjuus, et Jana tõmbab oma seksikusega teda ligi, kuid noormees tunnistab, et Triinuga saab ta jälle kõigest vabalt rääkida. Janale on nii Triin kui Roman esialgu jätnud väga sümpaatse mulje.

Esimesele kohtumisele minnakse täna Pirita randa, kus instruktor Hawaii Expressi Surfiklubist õpetab Romani koos ühe kaaslasega purjelauaga sõitma. Romaniga merd ja surfamist saab nautima minna Jana. Triin vaatab tegevust kalda ääres ning võtab päikest. Peale lühikesi nõuandeid üritavad Roman ning Jana ise purjelaual püsida, kuid alguses näevad mõlemad noored sellega ränka vaeva. Vahepeal kutsuvad Roman ja Jana ka Triinu vette, kes lükkab Romani ja Janat purjelaual vees edasi. Triin ja Jana on vees nagu must ja valge koer, sest Jana on väga pruun, kuid Triin täiesti valge nahaga. Roman kiidab peale surfamist Jana kehaehitust ning ütleb, et Jana on tubli tüdruk, et oma välimuse eest hoolitseb ja sporti teeb. Jana ütleb, et surfamine talle väga huvitav ei tundunud, kuid lõpus hakkas surfilaual püsimine juba välja tulema, mille tõttu tahaks Jana millalgi veel surfamisega tegeleda. Triinul on kahju, et Roman esimesel korral teda ei valinud, kuid loodab siiski, et õhtul valib Roman teda.

Teine kohtumine leiab aset trahteris Poseidon, mis asub Tallinna Sadama lähedal. Roman loosib ka teisel korral kaaslaseks Jana ning noorte õhtusöök on väga romantiline õdusas ja hämaras lauakeses, kus Roman ning Jana saavad õhtusöögi ajal veiniklaasi taga pikemalt vestleda. Triin saab küll õhtusööki nautida, kuid teeb seda üksinda ja võib ainult aimata, mida Roman ja Jana üleval korrusel teevad.

Roman ütleb peale õhtusööki intervjuus, et võttis Janal käest kinni ning Jana ei puigelnud vastu. Jana aga märgib, et Roman ei üritanud talle peale käia ning käest kinni nad Romaniga ei hoidnud. Roman ütleb, et õhtune valik tuleb raske, kuna noormees ei taha kummalegi tüdrukule haiget teha. Triin tunneb ennast õhtuse valiku suhtes ebakindlalt ning arvab, et Romani otsus langeb Jana kasuks. Triin tunnistab, et ei tahaks Janat oma sõbrannaks, sest nad on Janaga väga erinevad inimesed ning Jana elab muretut elu, sest ei pea tööl käima, Triin aga peab elus asju tõsisemalt võtma.

Õhtul peab Roman valiku tegema ning otsustab peale rasket valikut koju saata Triinu. Keskööl jäävad Jana ning Roman oma tubadesse ning hommikul ootab osalisi ees juba uus inimene.