Jon Mikiver

Protest
Legendaarne peokoht Protest kositab aastavahetusel Pauguööga, kus jäku kõrvale võnguvad Jonzi, Karlos, Kostja ja Muudu.

Ükskõik
Värskelt avatud lokaal peab enda esimest aastavahetuse pidu, kus plaadimängijate taga figureerivad Bert Järvet, Jane-Jane, Kristjan Vahtra ja paljud teised.

Kelm
Vanalinnas asuv kultuuriklubi tähistab vana aasta lõppu seekord väga suurelt — avatakse eksklusiivne reivisaal tavakülastajatele seninägemata ruumides, kus plaate keerutavad Mart Müürisepp, Kaisa Selde ja Pätikiisud. Lavale astuvad Naive, Progress, The Queen of Spades ja Gavrilo Printsiip. Baaris on plaadimängijate taga The Godbrothers, Kersten Kõrge ja Cuke.

Heidy Purga telestuudios

Sinilind
Aastavahetusel löövad Sinilinnus käes kaks peosarja: Must Mesi ja TIKS ehk Must Mesi TIKS. Mesimagusaid biite pakuvad Heidy Purga, Liisi Voolaid, Sander Mölder, DJ Critikal ja Peeter Ehala.

Must Puudel
Mustas Puudlis võtab Eesti Pops kokku möödunud aasta parimad palad ja lennutab uude aastasse. Tralli hoiavad üleval popsitandem Tero ja Murd koos Miss Annie ja üllatuskülalisega.

Wabadus
Pärast uue aasta saabumist saab Wabaduses diskot — Fopaa humoorikad härrad Kaarel Nõmmik ja Mattias Naan keerutavad plaate ja suunavad tantsusamme varaste hommikutundideni.

Gorõ Lana

Pai
Restoklubis Pai vastutab meeleolu eest Kuu poest Balti jaamani tuntuimad mehed ehk Hanf Kung. Lisaks valivad muusikat ka TommyBoy, Egosim ja Slin.

Erinevate Tubade Klubi
Aastavahetusel võtavad ETK lava üle DJ-d (Illimar Vihmar, Kersten Kõrge, The Godbrothers, Liisa Liksor ja Liisa Lahtmets) ning oma laiviga ei anna armu viisakad ja teravakeelsed hip-hopi järrad grupis Gorõ Lana ning üllatusetteaste teevad ka Deemah DD & Propazha.

Buddha lounge
Buddha plaadimasinate ja mikrofoni taga on DJ Don Erikson ja Tommyboy.

Mutant Disco 15

Lekker
Lekkeri uusaastaööd sisustab vaid ühe härra muusikavalik. Mr. Ties armastab muusikat ja inimesi, kes seda samavõrd armastavad ning Lekkeris kavatsev ta kõik inimesed korralikult tantsima panna.

Paar Veini
Paaris Veinis kukub nõel plaadile juba kuus tundi enne vana-aasta lõppu! Düsseldorfist tulevad külla Tim Schumacher ja Volkan Simonic, kohapealt pakuvad tuge Kaarel Valter, Kersten Kõrge ja Marcel Düšess.

Tallinna kunstihoone
2015 ärasaatmise selebratisooniks on ühendanud jõud legendaarne Mutant Disco ja Leedu elektroonilise skeene lipulaev Despotin Beat Club ning võtnud kampa hulganisti häid sõpru. Plaadimängijate taga on Raul Saaremets, Rhythm Dr, Vaiper Despotin, Dodo Muno, Firejose, Zoe Ellying ja Hanna-Stella Haaristo. Laive teevad Faun Racket ja Fingalick.

Asum
Hiljuti tuule tiibadesse saanud peokohal on aastavahetusel nii mõndagi tähistada ning külalisi kostitatakse klubi heade sõprade ja residentidega — Rhythm Doctor, Jouko Perttula, Sebastian Holm, Eisi ja Malkocski, Van Muk, Exit Safe Mode, Mava ja Ali Asker.

Suhkrumoll
Aastavahetuse Bassiõhtul keerutavad plaate ja valivad parimat tantsumuusikat Rafu, Thing, Insect, Käärkäsi, Audioholic, Rusty Mustard, Rans ja Eku.

Estonia ball – Veneetsia karneval

Club Hollywood
Kui sa oled oma kapinurgas tolmutavat tiigrikostüümi igatseva pilguga vaadanud, siis nüüd on sul võimalikus see lõpuks välja õngitseda ja selga tõmmata. Hollywoodis vahetatakse vana uue vastu ehtsa karnevaliga ning muusikat valivad DJ Rami ja DJ Möls.

Rahvusooper Estonia
Tantsi uusaastaööl Johann Strauss noorema muusika järgi Estonia aastalõpu ballil. Estonia orkestrile annavad hoogu DJ Katrin Pärna disko ja ansambel Swingers koosseisus Tanja Mihhailova, Mikk Saar ja Birgit.

Klubi Teater
Teater ootab kõiki Kuningaid ja Kuningannasid suurejoonelisele aastavahetuse ballile, kus külalisi lõbustab Sir DJ Henry II ja lavadel teevad oma ballidebüüdi Teatri printsessid.

Lounge Deja Vu
Härra Gatsby ootab enda luksuslikule aastavahetuse peole Deja Vu’s. Muusika eest vastutab DJ Kaido Kaasik, kes valib Electro Swingi ja Jazz-House’i lõbusamaid hitte. Lisaks pakuvad elevust Gatsby tüdrukud ja kabaree madamite show.