„Aastahiti tabel on tänaseks lukus. Esiviisku seas käis väga tihe rebimine auhinnaliste kohtade pärast. Päev päevalt oli näha, kuidas järjestuse seis pidevalt muutus ning mida lõpupoole, seda aktiivsem osavõtt hääletajate seas oli,” räägib R2 peatoimetaja Heidy Purga. Aastahiti auhinnagala ja otse-ülekande ettevalmistused on täies hoos.

Aastahiti päev algab homme, neljapäeval juba kell 10 kui Raadio 2 eetris alustab saade „Aastahitt Warm-Up” Sten Teppani ja Mart Normeti juhtimisel.

Kell 14 stardib maratonsaade „Aastahitt 2007”, kus Erik Morna ja Koit Raudsepp mängivad ette tabelisse jõudnud lood kohtadelt 40-4 ja loosivad auhindu.

Club von Überblingen avab uksed Aastahiti auhinnagalalistele juba kell 20. Publiku kütavad teleülekande alguseks kuumaks Paradise Crew. Oodatud on kõik muusikasõbrad — üritusel vanusepiiri ei ole.

Täpselt kell 21.30 lülitub Eesti Televisiooni ja Raadio 2 otse-eeter auhinnagalale, mida juhivad Heidy Purga ja Genka. Green roomis intervjueerivad tegijaid Liis Lass ja Korraldajaonu. Lavale auhinda vastu võtma ja esineva tulevad Aastahiti esikolmik, Aasta Demo, R2 Toimetuse Lemmik ja Uus Tulija, lisaks esineb Unistuste Bänd ja üllatuskülalised.

Peale otse-ülekande lõppu, kell 23 jätkub sealsamas ametlik afterparty, kus esineb Öökülm ja tantsuks mängivad R2 Dj-d Paul Oja, Critikal ja MK.

Piletid R2 Aastahiti auhinnagalale on eelmüügis hinnaga 150 krooni Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning kohapeal hinnaga 200 krooni.