Magnus Andre ja Jarmo Nuutre 2008. aastal loodud Tallinna doomiduo Talbot on nelja-aastase tegutsemisaja jooksul on avaldatud EP "Tundra" ja kuulajate ning kriitikute poolt väga hästi vastu võetud albumi "EOS" ning isehakanud rokijumalatena on mõõdetud kilomeetreid ja lavalaudu pikkadel turneedel Euroopas, Venemaal, Balkanimaades, Austraalias ja Jaapanis.

Seiklused jätkuvad käesoleval aastal – Talbot tähistab uut albumit "Scaled" tuuridega, milledest esimene, Euroopa osa, algab juba aprillikuus Lätist. Plaadi kodumaised esitlused toimuvad 17. mail Tallinnas, klubis Rockstar's ja 18. mail Tartus, klubis Kink Konk.

Talboti uus album on täies pikkuses ning veel enne ametlikku ilmumist veebis kuulamiseks ainult täna, 10. aprillil SIIN.

Ühtlasi jätkub ka tänavuse Tallinn Music Weeki Skype'i auhinnasaaja valimine, kellele saab osaks 3500 eurot oma karjääri arendamiseks. Publikuhääletus kestab kuni 18. aprillini festivali kodulehel.

Peale Talboti on Skype'i auhinna võitnud veel Popidiot 2009. aastal, Iiris 2010. aastal Ewert and The Two Dragons ja 2011. aastal.