Kontserdi ettevalmistuse juures seni mingeid muresid pole, välja arvatud see, et bänd tahaks peale kontserti korraliku afteka maha pidada, kuid ei tea, kuhu minna.

"Eelmisel korral Eestis esinedes käisime peale kontserti ühes vanas vanglas väga ägedal peol," meenutab Hurtsi laulja Theo Hutchcraft. Ta peab silmas Patarei vanglat, kus veel mõned ajad tagasi erinevaid muusikaüritusi ja pidusid korraldati. Afterparty oli kestnud hommikuni ning jättis Hurtsi poistele nii positiivse emotsiooni, et esialgu oli plaan ka sel aastal samasse kohta tagasi minna. Kuuldes, et Patarei vangla on nüüd täiesti suletud ning sinna ei lasta enam isegi päevase ekskursiooniga, olid nad hetke nõutud, kuid edastasid fännidele palve. “Kindlasti on Eestis ka kuskil mujal sama coolid peod. Igasugune info on teretulnud, sest me tahame peale kontserti lõõgastuda. Andke meile teada, kuhu tasuks minna!" palus Theo.

Hea lugeja, kirjuta oma ettepanek kommentaariumisse!

Hurts esineb Tallinna Lauluväljakul 7. juulil, Õllesummer Festivali pealaval. Vahetult peale festivali avaldab bänd ka uue albumi, nii on Tallinna kontserdi publikul võimalus lisaks tuntud hittidele kuulda kõige värskemat loomingut. Hurtsi soojendab Púr Múdd.

Pileti Hurtsi kontserdile saad SIIT. Õllesummeri festivalipass on saadaval SIIN.