Rakverest pärit sensitiiv on sotsiaalmeedia vahendusel juba ammu õrritanud, et tema pood Mecca on laienemas. Algselt avaldati lootust, et äkki avab Marilyn Kerro oma esoteerikaäri filiaali Tartus, kuid selle aasta alguses pandi uus Mecca püsti hoopis Moskvas.

Marilyn Kerro kirjutab nüüd tartlaste lohutuseks, et pole mõtet Tartu poekesest veel maha matnud ja kauplus oleks heade mõtete linnas juba ammu avatud, kuid õiget asukohta pole senini suudetud leida. "Mecca uudisest laieneda Tartusse on piisavalt pikk aeg möödunud. Me oleme endiselt oma müstika Mecca otsingul. Mul on omad nõudmised, mida ma jälgin leidmaks Tartu müstilise Mecca kodu. Ma ei tee kunagi midagi pelgalt tegemise pärast, ning seetõttu olen olnud valiv ja isegi pisut tagasihoidlik otsingutel. Ka abimehed pole suutnud leida vastavat kohta siin päikese all," seletab ärinaisest sensitiiv.

Et asjad kiiremini sujuks, on Marilyn teinud oma fännidele üleskutse aidata tema poele leida sobiv asukoht: "Minu müstiline Mecca asub kindlasti vanalinnas. Tal on oma lugu,oma nägu ja tegu. Majal on oma hõng ja aura, mida ma hoolikalt analüüsin. Jalavaeva ei tohiks olla palju ehk hea on otse tänavalt põigata sisse ja pageda peitu argimurede eest. Esimene korrus, vaateaknad. Suured saalid pole minu jaoks - armastan hubasust, lihtsust ja müstilisust, mida peidavad endas vanaaegsed seinad, oma loo ja lõhnaga. Mina vaid täiustan seda kohta oma müstikaga ja looduse väega!" kutsub Marilyn rahvast üles oma silmi ja kõrvu lahti hoidma. Õige asukoha leidjale pakub Marilyn vastutasuks pelgupaika ja rahulolu, mida annavad kristallid.

Infot ja vihjeid oodatakse aadressile info@mecero.ee ning samuti võib julgelt helistada ka Tallinas asuvasse Mecca poodi.