Anne Veski juhatab sisse retorpidude sarja KGB (Kõigi Geeniuste Ball), mis hakkab toimuma kaks korda kuus ning kõik kes riietavad ajastutruult, saavad klubisse tasuta, ning parimaid premeerib klubi omapoolse tervitusjoogiga!

“Laupäeva südaööl klubi Apollo lavale astuv eesti popmuusika ikoon Anne Veski on vaieldamatult suurim staar, kes viimasel kolmel aastakümnel Eestist tulnud on ja midagi imelist ka korda saatnud väljaspool Eestit" kommenteeris Apollo klubi juht Sten-Erik Jantson tähtesinejat. “Retropidude idee on lisaks muusikale muuta lahedaks kogu õhtu – see tähendab nii ajastutruud riietust kui kogu feelingut,” lisas Jantson.

Siin ja sealpool piiri kuulsuse tipus Anne Veski sai teatavasti hiljuti Vene Föderatsiooni Sõpruse Ordeni laureaadiks ning on lisaks sellele tunnutatud mitmete Eesti ja Venemaa autasudega.

Kontsertklubi Apollo avab oma uksed laupäeval kell 23:00. Anne Veski astub lavale kohe peale südaööd. 1980te hittide ajastutruud fiilingut tuleb kindlasti tulla nautima. Tavapilet on 8 eurot, naistele esimene tund aega tasuta sissepääs!