"Elu läheb edasi ja lood lähevad paremaks," hindas Veski lugude saaki ning nentis, et muusikaline valik oli lai, pakkudes nii klassikalisemat kui ka kaasaegsemat poplaulu, mis kohe kuulama kutsusid.

Esikolmikuga on laulja sõnul harilikult alati kõik nõus, ent žüriis leidus siiski ka erimeelsusi: Veski tunnistas "Ringvaatele", et 20 poolfinalisti seast jäi välja üks laulja, kellele tema väga pöialt hoidis ning nimetas tema kõrvalejäämist suisa veaks. Kes see oli, žürii liige loomulikult paljastada ei soovinud, ent ütles, et tegu oli ühe väga tugeva lauljatariga. "Ei tahaks öelda, et me siin kellegi saatust määrame, aga osalus on ikka selles, kui laialt keegi oma muusikat saab rahvani viia," sõnas Veski Publikule. "Alati jääb midagi kripeldama."

"Ringvaates" tunnistas Veski, et tal kujunes välja ka täielik lemmik, kelle nime ta aga ei saanud saates veel avaldada, kuna Mart Normet polnud veel poolfinaliste välja kuulutanud. Telefonitsi aga paljastas Veski ka selle nime: Jüri Pootsmann. "Tema ise, tema laulmine, tema hääl," loetles lauljatar põhjuseid, millega just Jüri tema austuse suutis võita. Oma soosingus ei olnud ta lisaks ka üldse mitte üksi: "Minu lemmikuga tõusid peaaegu et kõik käed püsti."

Kuuldavasti esitas "Eesti otsib superstaari" kõige värskem võitja kaks Veski hinnangul võrdselt head lugu, millest otsustati aga jätta poolfinaalidesse vaid üks ("Play"), et lood teineteist n-ö ära ei sööks. "Laulu ei saa sõnadega seletada," ei osanud Veski selgitada, miks just see üks lugu kahest väga erinea stiiliga palast paremaks valiti - laulu peab lihtsalt kuulma! Lugu, mis jäi sisse, valiti aga Veski sõnul eelkõige välja mõeldes sellele, et seda tuleb ehk ühel hetkel ka väljaspool Eestit esitada.

Kas aga mõnel poolfinalistil võiks ka Eurovisionil lööki olla? "Nii ei saa kohvipaksu pealt ennustada. Peab tedma, mis tuleb teistest riikidest ja mida kõrvale pakutakse. Aga alati tahaks, et me oleks esimesed," sõnas ta "Ringvaates" elevil häälega.