Programmis on ka uus romantiline draama ”Särav täht” briti poeedi John Keatsi ja ja tema armastatu Fanny Brawne’i salajasest armuloost. Filmi lavastaja on Oscari-võitja Jane Campion Uus-Meremaalt.

Jätkuvalt on Artise ekraanil briti režissööri Ken Loachi humoorikas ja südamlik lugu ”Ericut otsimas”, milles postiljon Ericu elumuresid saabub lahendama tema iidol, jalgpalliäss Eric Cantona. Cantona rollis on suurmeister isiklikult. Lavastaja Ken Loach pärjati möödunud nädalavahetusel Euroopa Filmiakadeemia väärika elutöö auhinnaga.

7. jaanuaril kl 19:00 esilinastub Rakvere Teatri etenduse „Päeva lõpus“ põhjal tehtud samanimeline film. Režissöör Maiju Ingman.

Eriüritused ja filmiprogrammid:

2. ja 3. jaanuaril algusega kell 11.00, avanevad lastele programmis Mudilaste multilaegas toredad jõulufilmid. Näha saab populaarse Jänku Jussi jõulutegemisi ning nautida ka Rao Heidmetsa animafilmi ”Kingikratt” ja Heino Parsi ”Lumeveskit”.

Enne filmiprogrammi algust toimub kõigile meeleolukas meisterdamine, kus iga huviline saab ise teha pilliroost toreda jõulukrooni või vahva kuuseehte. Koostöös Uisuplatsiga on soodne võimalus pärast kinokülastust minna Harjumäele tritsutama.