Loomeinkubaatori moedisainerid on kohal, et igaüks luua mannekeeni selga moodne rõivaese otse kõigi huviliste silme all. Lisaks jagavad disainerid hea meelega muljeid nii moekunstist kui ettevõtlusest.

 Lilli Jahilo visandab kõikidele soovijatele unikaalseid rõivaesemeid ning Kalle Aasamäe näitab, kuidas igavast T-särgist teha loetud minutitega moekas T-särk. Muuhulgas kasutab Kalle rõivaste ümberdisainimisel ajakirjade glamuurseid fotosid!

 Moetänaval jõuavad müügile Kalle Aasamäe, Lilli Jahilo, Xenia Joosti, Mariana Kolesniku ja Erkki Engso looming. Lisaks Donkey Hot (Kerli Ilves ja Kadri-Maria Mitt) unikaalesemed, Uma Design (Kertu Pöör) eesti ja soome-ugri rahvuslike mõjutustega tooted ning GreenEst ökosõbralikud rõivad. Loomeinkubaatori moedisainerite looming jääb müügile 21. juunini.

Kevadisel Edevuse Laadal kell 10-17 otsivad tuntud ja vähem tuntud inimesed uut omanikku oma brändirõivastele, jalanõudele ja aksessuaaridele. Müügile jõuavad nii meeste-, naiste- kui lasteesemed. Kõik on oodatud nii ostma kui oma asju müüma!

Lisaks jõuavad laupäeval Moetänavale müüki Ivo Nikkolo showkollektsioonide unikaalesemed ning liftifuajees on avatud HULA moefotode näitus.

Baltika Kvartal asub aadressil Veerenni 24.