Ta on Mutantidel kaks korda ka varem esinenud ning mõlemal korral on tantsumuusikahullud pärast koomas olnud – „oi kui hea musa, ai kui head asjad, elu elu!“

 



Eks Benji B võlu saladus ole peamiselt selles, et tal on väga hea maitse ja elegantne oskus see välja mängida, kuid nähtavasti ka see, et talle jookseb uus ja värske muusika laadungites koju kätte.

BBC musta ja beyond muusika digitaalse raadiojaama ühe tähtsama saate Soulful Beats vedajana on tal ülehomsed hitid varem käes kui meil, lihtsatel inimestel – aga Benji on hea ja mängib meile neid, oma kolmetunnises saates või siis tantsupidudel.

Need, kes suudavad ühe klõmakaga alla neelata housemuusikat, dubsteppi, broken biite, Detroidi technot, tuleviku souli ja hip-hopi ostivad tema saatest alati uudiseid. Või siis tantsivad raadio kõrval.

 

Ja varem oli ta teatavasti Gilles Petersoni parem ja vasak kästi, oli tema saate produtsent ja otsis Gillesile lugusid. Ammuilma on abilisest saanud suveräänne kõva mees.

Just oktoobrikuus oli ta ühisel turneel Jaapanis zilli Dam-Funkiga.

 

Niisamuti kolistavad Benji fännid üle ilma – digitaalsed raadio levivad ju kõikjale – end kohale tema diskoõhtule Deviation, mis Londoni asutuses Gramaphone kaks aastat möllu on teinud.

 

Benji viimane SAADE on kuulda siin: http://www.bbc.co.uk/programmes/b0071st2

 

Benji peoblogi Deviationi blooog on siin: http://deviationmusic.net/blog/

 

Ja twitteris saab teda jälitada siitkaudu: twitter.com/TheRealBenjiB

 

Ühesõnaga – oluline pidu kõigile muusikajanulistele, käesoleva nädala reede öösel – VON KRAHLis.

 

Kaasa teevad RHYTHM DOCTOR, RAUL SAAREMETS, SIIM NESTOR