Esimeses saates parodeeriti paljude eestlaste lemmikuid – Saara Kadakust sai Liis Lemsalu, Liis Lemsalust Sünne Valtri ja Ott Leplandist Uudo Sepp. Marta Laan kehastus Nettaks, Lauri Liivist sai Tarkan, Sepo Seeman tõi lavale Güntheri ja Nele-Liis Vaiksoost sai üks kaksikutest – Jedward. Tanel Padar küttis lava kuumaks Billy Idolina. Kohtunikelaua taga istusid Tanja Mihhailova-Saar, Olav Osolin ja Andrus Vaarik. Külaliskohtunikuna hindas osalejaid 6. hooaja võitja Valter Soosalu.

Tabeliseisu juhib hetkel Sepo Seeman 55 punktiga, kelle kannul on kohe Ott Lepland 54 punktiga, neile järgneb Saara Kadak 39 punktiga ja kannul on kohe Liis 33 punktiga. Lauri, Nele-Liis, Marta ja Tanel valmistuvad tabeliseisu pea peale pöörama.

Võistlustulle astuvad kuldse hooaja igal pühapäeval kaheksa osalist, kel eelmisel osalemiskorral võit saate üldvõit võtmata jäi, kuid kes end unustamatute paroodianumbrite rahva südamesse laulsid ja tantsisid. Nüüd on nende kord taas oma oskusi näidata ja parima väljaselgitamiseks igal pühapäeval võistlema asuda.

Vaata suurt galeriid saates ja selle eel toimunust:

Räägi igal pühapäeval 19.30-22.15 telekat vaadates kaasa Kroonika otseblogis, vaata pilte ning loe sedagi, mis telgitagustes toimus! Veedame koos pühapäevaõhtud täis nalja ja muusikat!