Delfi TV otse-eeter täitus 24. veebruari õhtul alates kella 17-st mammutprogrammiga, kus alustuseks jälgiti Estonia kontserdimajja presidendi vastuvõtule saabujaid, seejärel presidendi aastapäevakõnet ning lõpetuseks õhtu kõige mahukamas osas peomelu ja külalisi, kes presidendipaari kätlemise järel poseerisid fotoseina ees.

Vürtsi pakkusid Delfi TV vahendusel otsepildile kommentaarid aina suuremat populaarsust koguva Delfi taskuhäälingute keskkonna Delfi Tasku erinevate podcastide saatejuhtidelt. Õhtu algas otseülekandega pidulikele joogi- ja etiketijuttudele keskenduv saate "Vala välja" osalistelt, kus erikülaliseks Imre Sooäär, sellele järgnes Raimo Poomi juhitav poliitikasaade "Tagatuba" riigipea värskelt lõppenud kõne alalüüsimisega, seejärel võtsid tunniks teatepulga üle kirgliku ja mahlaka spordisaate "Mehed ei nuta" juhid Peep Pahv, Jaan Martinson ja Tarmo Paju ning täistunnil naisteajakirja Anne & Stiil moegurud. Õhtu lõpetuseks astus kommentaatoripulti sõbrannade saade Tissident, sealhulgas otse Estonia kontserdimajast muljeid vahendanud Marianne Ubaleht.

Kroonika kajastas aastapäevasündmusi otseblogis koos kiirete ja mahukate galeriidega nii kontserdilt, peomelust kui ka kõikidest peokülalistest, samuti uudiste, videointervjuude ja –reportaažidega Estoniast kohapealt.

Otseblogis jagasid oma muljeid ja tähelepanekuid ajakirjanik ja moeblogi Stellarium eestvedaja Stella K. Wadowsky ning moekunstnik Kristina Viirpalu, kelle endagi käe alt õige mitu kleiti täna õhtul sinisele vaibale ja tantsuplatsile jõudis.