Nagu päritolumaa järgi võiks eeldada, keskendub Jase põhiliselt Aafrikapärasele tribal-muusikale. Suures saalis mängivad temaga koos erinevat house'i Eesti ametivennad Dave Storm, Kyka, Chris Mil, Ricky Inch, Dj Ecstatic ja Mad.Is. Lounge poolel poetavad downtempo, hip-hop ja drum´n´bass radasid QBA, Mark Slavin ja Lorenzo.

Peoga samal nädalal ilmub ka Cabrio järjekordne singel, sedapuhku artistiks Mastercris Portugalist. Tema värskele EP-le "Suspiro" on teinud remiksid Kolumbiast pärit Madriidis tegutseva tantsumuusikajaama Loca FM saatejuht DJ Bee ja Rootsi uustulnuk Pouyah. Veel sel suvel on oodata uut muusikat ka Eesti produtsentidelt Kyka ja Spin Science.

Cabrio Records on juba alates 2004. aastast olnud suurepärane väljund sellistele Eesti muusikaprodutsentidele nagu Spin Science, Dave Storm, DJ Meri, Ricky Inch, Kyka, Chris Mil, Direktor, Nighteyes, Jance jne. Lisaks Eestis loodud muusikale on Cabrio väljastanud muusikat ka mujalt (Hispaania, USA, Kanada, Shveits, Inglismaa, Venemaa, Makedoonia, Ungari jne). Kokku juba üle 35 väljaande, mis teeb Cabriost ühe respekteerituma plaadifirma omas zhanris mitte ainult kodumaal, vaid ka mujal maailmas.

www.facebook.com/cabrioclub
www.soundcloud.com/cabriorecords
www.traxsource.com/cabrio