Cartoon on hiljuti hoidnud madalat profiili ja valmistunud hoolega suviseks suuresinemiseks. Bändi ninamees Joosep Järvesaar on eelnevalt öelnud, et bänd panustab 100 protsenti, et suvine ülesastumine publikule kauaks meelde jääks.

"Ootame pingsalt esinemist kodulinnas, Weekend Festivali publik on meid alati väga soojalt vastu võtnud," lausus Järvesaar. "Sellest tuleb Cartooni nii öelda "elulive"".

Koos Cartooniga lavale astuv Daniel Levi ütles, et arvatavasti on 5. augustil Cartooni lava ees rand ainuke koht, kus Pärnus on rohkem rahvast, kui Steffani järjekorras ning tossu ja suitsu rohkem kui Vesuviuse vulkaanis.

"Cartooniga esinedes ei tea kunagi, mis juhtuda võib, aga garanteeritud on, et ilmselt keegi hüppab DJ puldi otsast püksid katki," muheleb Levi.

Weekend Festival Baltic toob 3.-5. augustini suvisesse Pärnu randa hetke maailma tipud pop- ja tantsumuusikas. Artistide nimistusse kuuluvad popmuusika superstaar The Chainsmokers, maailma parim plaadikeerutaja Martin Garrixi, viiel korral DJ Magazine poolt parimaks auhinnatud Armin Van Buuren, jätkuvalt edetabeleid trooniv Clean Bandit, Kanada legend Deadmau5 ja paljud teised.

Piletid festivalile on müügil www.weekendbaltic.com ning Olerexi tanklates üle Eesti.