Jarekist: Kuigi tänaseks päevaks on Jarekist saanud tunnustatud autor ning helilooja ka muudes valdkondades, alustas ta oma muusikukarjääri räpparina. Tänapäeval segavad Jareki muusikalised katsetused elektrooniliste ja sageli eklektiliste kompositsioonidena musitseerimistraditsioone üle maailma, alates Aafrika päritolu rahvamuusikast kuni tänapäevase elektroonilise urbankõlani välja. Esimene album ilmus 2003, tema laul "Minu inimesed" oli ühendkooride kavas laulupeol "Ilmapuu". Aastal 2011 esitas ta Põhuteatris oma esimest ooperit "Katuselt". "Lärmakas naabrimees" on Chalice viies originaalmussikaga stuudioalbum.

Hollywoodist: Ühe pikaajalisema ajalooga Tallinna ööklubi, Club Hollywood, on läbimas uuenduskuuri. Renoveerimisega on ära kaotatud paljud ebamugavad astmed, installeeritud on uudseid valguslahendusi, tehtud hulgaliselt värvitöid ja palju muud, et 17. sünnipäevaks kõik valmis saada. Külastajad seevastu muretsema pole pidanud, kõik tööd on valminud peovälistel aegadel ja inimestele on pigem jäetud võimalus iga nädal midagi uut kogeda ja nii kuni vähemalt kuu lõpuni.



Lühidalt: Elektrit täis Chalice LIVE! + DJ Kayot 
DJ Muudu. Klubi uksed avatakse kell 23.00 ja vanusepiirang on 18 eluaastat. Facebookis registreeri üritusele SIIT, muidu tasuta sisse ei saa!