"Meyer Soundi looja ja juhi John Meyeri sõnul muudab alles sel kevadel maailmale esmakordselt esitletud Acheron helisüsteem seniseid arusaamu rikkalikust kinoelamusest. Viimastel aastatel on kinodesse jõudnud kõrgresolutsiooniga digitaalsed projektorid ja 3D-filmid ning oli paras aeg pakkuda kinokülastajale sinna juurde ka "HD-helisüsteemi", mis suudaks taasesitada filmide üha nõudlikumat heliriba kristallselgelt ja säravalt kõigi selle nüansside ja dünaamika juures," tutvustas Meyer oma uut saavutust.

Cinamoni turundusjuhi Evelyn Laari kinnitusel on Tallinna Cinamon esimene kino kogu Euroopas, kus seda uut ameerika päritolu helikvaliteeti kogeda saab ja lisas, et USAs on Acheron süsteemi esimeste seas sisse seadnud isegi mitmed nimekad filmistuudiod. "Ka Star Warsi ja Indiana Jonesi saagade autori, kultusrežissööri ja produtsendi George Lucase maailmakuulsasse Skywalker Ranchi esitluskinosse paigaldati sel kevadel Meyer Soundi uus Acheron kinosüsteem, sest nad pidasid seda saadaolevaist parimaks," teadis Laar rääkida.

Laari sõnul on seni peamiselt professionaalse kontserdiheli poolest tuntud Meyer Sound oma ala tõeline teerajaja mitmed Meyer Soundi patenteeritud innovaatilised lahendused on muutunud ajapikku tööstusharu standardiks. Maailmakuulus Montreux jazz-festival kasutab juba 22 aastat ainult Meyer Soundi helivõimendust ning paljud maailma juhtivad saalid nagu Royal Albert Hall, Carnegie Hall või Berliini Filharmoonia on otsustanud kasutada Meyeri helisüsteeme.

Hiljuti turule jõudnud Acheron helisüsteem on tänaseks lisaks George Lucase Skywalker Ranchis tegutsevale Skywalker Sound helistuudiole ja privaatkinole kasutusel ka näiteks Walt Disney Companyle kuuluvas stuudios ImageMovers Digital (tuntumad filmid Cast Away, The Polar Express, Monster House, Beowulf jt) ning Coppola ja Lucase ühiselt rajatud filmistuudios American Zoetrope (Apocalypse Now, Bram Stoker's Dracula, The Virgin Suicides, Lost in Translation jt). Haruldaselt loomuliku ja detailse heli tõttu hinnatud süsteem on kasutusele võetud ka Lõuna-Kalifornia Ülikooli (USC) uues filmikunsti õppehoones. USC on USA vanim ja tunnustatuim filmikool.

Meyer Soundi toodete helikvaliteeti saavad lisaks Cinamonile kogeda ka Solarises asuva Nokia Kontserdimaja külastajad. Kontserdimajja seatakse püsivalt üles Meyeri esmaklassiline kontserditehnika.