Pidu leiab aset juba reedel, 20.jaanuaril, ning laval esitatakse eriline sünnipäevaüllatus ning peaesinejateks on DJ Caal Smile ning Diablo Ibiza ööklubist Amnesia.

Huvitavaid fakte klubi ajaloost: kunagi tuntuks saanud kui "väike klubi, aga suur DJ", on Privé saal kuulanud 12713 tundi head klubimuusikat enam kui 2000 erineva artisti esituses nii Eestist kui ka välismaalt. Tasub ainuüksi meenutada järjekordi näiteks Josh Winki kontserdile, mis ulatusid pea Jaani kirikuni välja! Klubi on kokku külastanud pea 800 000 pidutsejat ning ainuüksi eelmisel aastal lasti õhku 88 kilo litreid ning 7000 õhupalli.

Klubimuusikahuvilistel peaks igatahes järgnevad nimed une pealt näo naerule võtma: Satoshi Tomiie, Osunlade, Netsky, Rahzel, Kevin Saunderson, Todd Terry, Joey Negro, Kenny Dope, Derrick May, Jazzy Jeff, DJ Premier, DJ Sneak, Juan Atkins, Fabio, Grooverider, Marshall Jefferson, LTJ Bukem, Sugar Hill Gang, London Elektricity, Tedd Patterson, Audiwhores, Shapeshifters!

Amnesia Ibiza toob endaga kaasa eksklusiivse ürituse People From Ibiza, kus muusikat valib DJ Kyka. Uksed avatakse südaööl, pilet 14 EUR, flyeriga 10 EUR, family-listiga 7 EUR. Klubis Privé on võimalik reserveerida ka VIP-laudu, mis annab võimaluse pidu veelgi erilisemaks muuta!