Coca-Cola on liikumisega seotud projekte toetanud juba aastaid. Koostöös Eesti Olümpiakomiteega on 2 aastat tehtud "Liikumine teeb erksaks" projekti, millega toetatakse üle-eestiliste liikumisprogrammide läbiviimist. Coca-Cola on projekti panustanud 90 000 eurot.

“Coca-Cola annetab kogu oma globaalsest müügitulust 1% Coca-Cola Fondi ja selle rahaga toetatakse ülemaailmselt erinevate valdkondade projekte. Eestis on rahastuse saanud Eesti Olümpiakomitee liikumisprojekt, naiste ettevõtluse arendamise projekt ja nüüdseks suurima toetuse, pool miljonit eurot, sai ülemaailmne Teeme Ära ‘Maailm puhtaks’ projekt,” räägib Coca-Cola Baltikumi kommunikatsioonijuht Nele Normak.

Globaalselt on Coca-Cola Special Olympics suurtoetaja olnud juba aastakümneid. Aastaringne erinevate spordivõistluste korraldamine intellekti-puudega inimestele annab neile jõukohase võimaluse areneda füüsiliselt, nautida liikumist, tunda rõõmu, saada kogemusi ja eduelamust ning kohtuda sõpradega.

Coca-Colal on hea meel, et ka Eestis pööratakse intellektipuudega inimeste sportimisele üha rohkem tähelepanu ning jätkab ka enda panuse andmist. Sellel aastal sõidab Eestist Eriolümpia maailmamängudel Abu Dhabisse 41 sportlast, et võistelda 10 erineval spordialal.

Kuna sina midagi head tegid? Maailm vajab rohkem jõuluvanasid, tee ka sina head ja hakka Eesti Eriolümpia vabatahtlikuks. Rohkem infot leiab SIIT!

Jaga
Kommentaarid