Kuuks ajaks Privé ruumidesse jääv näitus võtab kokku Andrius Videnski aka DJ Widenski viimase 15 aasta töö maailma eri riikide klubides. Nende aastate jooksul on ta esinenud ligi 20 eri riigi klubides, nagu näiteks Pacha (Ibiza), StereoLab (Singapur), Turnmills (London), Vouge (Pariis), Alumbra (Melbourne), Seduction (Phuket), Lotus (Shanghai) jpt. Lisaks veab ta rahvusvahelist artistide agentuuri “Macadam Music” ning korraldab regulaarselt muusikaüritusi kõikjal Eestis.

Näitusel on eksponeeritud pildid kõige mahlakamate soovilugude päringutega ning piduliste originaalsedelid Widenskile ja tema kolleegidele. Need näitavad, kuidas DJ`de poole Eestis üldse pöördutakse ning paneb mõtlema selle töö kohati väga raskest poolest.

Näituse suurejoonelisel avamispeol esineb Privé`s suur hulk rahvusvahelisi DJ`sid ning lauljaid. Peaesinejaks on USA`st pärit laulja D Sharp, kellele sekundeerivad eesti lauljad Marilin Kongo ja Anneliis Kits. DJ`dest astuvad üles Dave Chambers UK`st, Widenski, Kyka, Chris Mil, Tom Lilienthal, MVP, Ecstatic, Talisman ning üllatuskülalised.