Väikesema kohaliku tsirkusega liitumiseks piisaks ilmselt, kui sul on mõni haruldane oskus, ekstrasuur karvakasv või moonutis seal, kus seda teps mitte olema ei peaks.

Et saada aga osaks maailma suurimast Cirque du Soleil trupist, sellest ei piisa - aastaid tööd, sageli tiitleid, vigastusi ja treeninglaagreid ning siiski on õhkõrn lootus, et pääsed nende talendiraamatusse ja saad võimaluse ehk ühel päeval osaleda mõbes 27st üle maailma toimuvast etendusest.

Dokumentaalfilm annab sulle ülevaate, kuidas valitakse Cirtque de Soleil artiste ning milline kadalipp neil areenile pääsemiseks läbida tuleb - olles selle ära vaadanud, hindad ilmselt veel enam seda visuaalset kunsti ning mõte tsirkusega linnast põgeneda ei tundugi ehk nii naljakas ja lihtne.

3. – 7. aprillini esineb Cirque du Soleil taas Tallinnas, Saku Suurhallis, tuues esmakordselt Eestisse enda visiitkaardiks saanud show Alegria. Maailmakuulus etendus, millest võtab osa 55 artisti 15 riigist, ühendab endas kõrgetasemelise akrobaatika, liigutavad etteasted, elavas esituses originaalmuusika ning huvitavad lavalahendused.