Positivuse särgidisainide konkursile laekunud töödest valis žürii välja kolm parimat. Ühe autoriks on noor Eesti disainer Marju Püümets, teise kujundas Aleksandra Prohorenkova Lätist ning kolmanda loominguline ühendus Riga Snap. Kujundused trükiti valgetele ning mustadele särkidele.

Marju Püümets püüdis oma disainiga kirjeldada festivali kui erinevate inimeste kohtumispaika: “Festival on justkui puhkus – muretult veedetud aeg, hea muusika, sõbrad ja uued tuttavad, inspiratsioon, värske õhk… Õnnelik nädalavahetus!” Noor disainer lõpetas äsja Eesti Kunstiakadeemias graafilise disaini eriala ning ootab selle aasta festivalil kõige rohkem Placebo esinemist. Teda inspireerivad uued näod, keskkond ja seiklused. “Nägin ühte festivalifotot kollaste keepidega inimestest metsaserval ja kuigi ilm oli kehv, ei olnud nad mornid, vaid tantsisid ja naersid. See ongi festival – aeg end vabaks lasta.”

Positivus Festival toimub Salacgrivas, Lätis, 17.-19. juulil ning pakub suurepärast kooslust kvaliteetmuusikast ning metsikutest pidudest. Festivalil esinevad Robert Plant and the Sensational Space Shifters, Placebo, Kasabian, St.Vincent, Basement Jaxx, Warpaint, Tom Odell, Jungle, Charli XCX, Lamb, Everything Everything, Rival Sons, Fenech-Soler, Jack Garratt, Ewert and The Two Dragons, The Sound Poets, Kate Boy, King Gizzard & The Lizard Wizard, Ghostpoet, Triana Park, Max Jury, Soak ja paljud teised.

Festivali põhipartner on Lattelecom, toetavad Nordea ja Tuborg.

Piletid on saadaval Piletilevis ja Positivuse kodulehel www.positivusfestival.com. Festivalipassi hind on hetkel EUR 65.00, koos telkimisega EUR 71.00. Ühepäevapiletid on saadaval hinnaga EUR 35.00.


Disain: Marju Püümets

Disain: Riga Snap
Disain: Riga Snap


Disain: Aleksandra Prohorenkova