Lugu kannab pealkirja "The Missing Thing" ja Anisa ise liigitab selle raadiosõbraliku pop- ja tantsumuusika kategooriasse. "Idee osaleda tekkis siis, kui tehti pakkumisi ja tänu neile hakkasingi kaaluma seda mõtet. "Kui näed palju vaeva millegi olulise kallal ja lõpuks saab see valmis, siis on see tõepoolest väga hea tunne!" kinnitab neiu Publikule antud intervjuus.

"Lugu ise on üsna rütmikas ja kuigi kuulajate maitsed on väga erinevad, siis ma usun, et see võiks meeldida näiteks inimestele, kellele läheb peale mitte liialt naiivne raadiosõbralik popmuusika," kirjeldab ta võistlusel osalevat lugu. Eurovisiooni eelvõistlusele pääsemine tekitab Anisas elevust ja ta ei salga, et tegelikult tekitas staarisaade temas himu erinevatest konkurssidest osavõtmise järele.

"Staarisaate lõpp andis motivatsiooni pingutamiseks ja edasiminekuks. Ennast proovile panna ja näha, milleks võimeline oled, on väga huvitav! Lisaks on Eesti laulu konkursil huvitav jälgida, millega meie muusikud on hakkama saanud ja see on ka vaieldamatult väga heaks hüppelauaks Eesti muusikatööstuses," analüüsib ta.

Kuna Eesti laul on eelvooruks Eurovisioonile, siis tunnistab Anisa, et see pole tema jaoks sugugi vähe tähtis. "Olen alati uhkust tundnud selle üle, kui meie lauljad Eurovisiooni laval esinevad," kinnitab ta. "Ma ei oska välja tuua seni parimat Eesti esindajat, kuna kõik on ju sinna valitud ja on olnud võrdselt tublid!" võtab ta asja diplomaatiliselt kokku.